StartsidanHästpresentationHästar till startStalltipsNyheterTill salu

:: Senaste Nytt ::

2018-12-07
Teton Giant Dealer i Menh
6/12 Solvalla. Daniel Olsson körde Giant Dealer i ...
Läs mer Läs mer
 

2018-02-15
Till start
Kalmar 16/2. Tommy Karlstedt kör Certainly A Win...
Läs mer Läs mer
 

2018-01-23
Första årssegern kom med
De flesta av stallets hästar tar det lugnt nu och ...
Läs mer Läs mer
 

2017-12-07
Kriterie-Revanschen till
Solvalla 6/12. Calle Crown fortsätter att visa vil...
Läs mer Läs mer
 

2017-10-30
Underbara Uncertain Age
29/10 Solvalla. Från tråkigt utgångsläge gick Chri...
Läs mer Läs mer
 
Övriga nyheter Visa fler nyheter


Första årssegern kom med Come And Dream
2018-01-23
De flesta av stallets hästar tar det lugnt nu och vintertränas.
Men Come on Dream startade idag på Jägersro och vann efter en rykande spurt på 1.15,5 am. Snyggt kört Christoffer. Vi grattar ägaren Göran Kjellberg och skötaren Petra.

28/10 Jägersro. Karl Sjöhammar var från ledningen helt omöjlig att slå. han gick i mål med alla krafter i
behåll med flera längder på 1.14,5 am. Grattis till ägare och skötare.

Åby 6/9. Christoffer vann med Karl Sjöhammar efter en stark spurt på 1.16,1 m. Vi gratulerar V.C. Partners AB och skötaren Petra.
Samma dag blev Flying Fortuna målfotoslagen som tvåa på 1.13,8 am.

3-åringarn genererar fantastiska resultat nu. Jätteroligt för alla inblandade.

Mantorp 4/9. Casterly Rock vann Sikta Mot Stjärnorna med Jorma från ledning till mål på fina 1.16,3a l. Den store 3-års fuxen bara forsade iväg från start. Vi gratulerar Leif Hansson och Judy Pålsson som äger guldklimpen. Grattis till Camilla som sköter honom.

Kalmar 6/6. Odessa Cheri tog en fin seger med Christoffer på fina 1.13,7 ak. Grattis till ägarna Pinje Fastigheters AB i Limhamn. Urban är duktig skötare.

Axevalla 4/6. Lilla men underbara stoet Uncertain Age fick en tung resa i dödens på den långa distansen i Testlopp inför Stochampionatet. Men hon bet i och blev slagen på mållinjen. Vilken insats! Tid 1.15,2 al.

Oj, så fina 4-års ston vi hade. Många fina prestationer fick vi uppleva.

Tunika, unghäststjärnan, Vann bl a 2 segrar i Breeders Crown, en seger i uttagningen till Derbystoet och var 3:a i Derbystoet. Hon sprang in över miljonen och ståtar nu med en prissumma på över 3 miljoner. Hon blev lite sliten mot slutet av hösten och fick välförtjänt vila. Hon tog 4 segrar och har rekord 1.10,9 ak.

Kryssa Futura har tagit sig till alla finaler i de stora 4-årslöpningar för ston. Hon har vunnit 2 gånger i Solvallas 4-års serie. Hon vann uttagningen till Stosprintern på Halmstad. Hon blev 2:a i Stochampionatet och i Derbystoet. Hon är mycket älskad. Hon sprang under året in 1 421 350 kr och har rekord 1.12,2 ak.

Otursförföljda Salma Silvio hade säkert vunnit det dubbla om inte hon haft sådan otur. Hon vann Stochampiontet Consolation. När hon fick fritt fram kom hon med en vass spurt. Hon tjänade 342 836 kr i år. Rekord 1.11,5 ak.

Beachmontain G. väntar jag ännu på. Hon tränar som en demon men sviker många gånger i loppen. Hon tog en seger och har rekord 1.12,2. Hon sprang in 143 300 kr.

Alex Tröjborg är en fin valack. Han fick en del av säsongen förstörd av dålig mage. Han får nu kokt mat och det har gett susen. Han vann Ålborgs Stora Pris, var 2:a i V75 och placerade sig ofta där framme i hård konkurrens. Han sprang in 456 448 kr under året och är snart nog miljonär.

Vi hade stora framgångar med Aron The Baron som vann många stora lopp för oss. Bl a Grand Circle och en andra plats i derbyt. Han liksom Awesome Annie, som vi vann Danska Stoderbyt med har gått hem till sina ägare som byggt upp en fantastisk träningscamp. Det känns tungt att mista Baronen.

Tidigt i våras fick vi in To Be Or Not To Be, som då var konvalescent, Han byggdes upp sakta men säkert. Han tog under året 7 segrar! Bl a i V75. Tyvärr felade han bort några. Han sprang in 383 836 kr och tog rekord 1.12,9 ak.

Tumble Dryer, 148 cm hög. Inte kan man tro när man ser honom att han är så duktig. Han tog 2 segrar, en i V75, och kämpar som en tiger. Han har en fin slutspurt. Under året sprang han in 312 850 kr och har rekord 1.12,3.

Fantastiskt roligt är att vi fått in ännu en äldre häst i träning. Man kallar mig unghästtränare. Då bör man kunna träna färdiga hästar också, eller hur?
Hingsten Springover kom till oss i höstas. Han vann i sin första start på V75. Jätteroligt.

Backfire fick ett sentryck på kotan. en konstig skada. Hon är opererad men kan vi inte få tillbaka henne i bästa skick kommer hon att betäckas. Hon har tjänat 5,5 miljoner.

Tumble Dust var sliten efter tufft tävlande som unghäst. Han får nu betäcka över våren och sommaren. Sedan gör vi kanske ett nytt försök. Han har tjänat 5 miljoner.

Tyvärr har några riktigt bra hästar sålts och bytt tränare.

Den värsta katastrofen var när Donna di Quattro skadade sig i hagen och fick en spricka i benet. Efter 6 veckor i hängmatta kunde hon inte räddas till livet. Mycket tragiskt.
Hon hann att vinna på Vencennes, Momarken och 2 st V75 lopp innan olyckan. Hon tjänade 2,7 miloner.
Hon är saknad.
 
Tillbaka